Zondag 8 januari 2017 zal het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor senioren weer plaats vinden. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de Adriaan van der Weelden Bokaal.

Zoals elk jaar houdt de activiteitencommissie zich bezig met het toernooi en ook dit jaar zouden wij het fijn vinden om weer veel animo te krijgen voor deze prachtige clubtraditie. Wie zullen er dit keer de boeken in gaan als winnaars van het toernooi en wie eindigt op plaats 1 als het talent van dit toernooi?

Het toernooi zal om 13:00 uur van start gaan en duren tot 16:00 uur.
Het toernooi zal plaats vinden in de sporthal van Laco, gelegen in ‘s-Heerenberg. Na de tijd zal om 17:00 uur in de kantine van vv Stokkum het hapje en het drankje van start gaan. Wij vragen onder voorbehoud €10,- als bijdrage om deel te nemen aan het hapje en het drankje.

Graag zouden wij jullie vragen om je tijdig op te geven bij de Activiteitencommissie. Dit kan door een email te sturen naar: zaalvoetbaltoernooi2017@outlook.com, of contact op te nemen met Koen Römer: 0653957151. Opgeven kan tot en met 30 december i.v.m. de indeling van de teams / het hapje en het drankje. Geef daarbij gelijk aan of je alleen mee doet aan het zaalvoetbaltoernooi, alleen aan het hapje en het drankje of aan beide deelneemt.

Sportieve groet,

de Activiteitencommissie van vv Stokkum

IMG_0267

Share This