Zonder voldoende vrijwilligers is het onmogelijk om de vereniging op een goede, plezierige wijze te laten voortbestaan. We hebben gelukkig de beschikking over vele vrijwilligers, maar zijn met spoed op zoek naar de mensen die de volgende taken op zich willen nemen:
– Algemeen bestuurslid (o.a. aanspreekpunt vanuit bestuur voor evenementen als Alt Hern toernooi en de Avondvierdaagse)
– Bestuurslid wedstrijd- en voetbaltechnische zaken (o.a. wedstrijdsecretariaat, aanspreekpunt scheidsrechters en leiders elftallen)
– Grensrechter Stokkum 1 (deze functie kan prima door meerdere personen worden ingevuld die dan afwisselend vlaggen)
– Leider Stokkum 1 (aanspreekpunt voor trainer en spelers en organisatie rondom het 1e elftal)
– Onderhoudsploeg (maandagmorgen het sportpark onderhouden)
– Scheidsrechters (lagere elftallen)
– Jeugdleiders (voor diverse jeugdelftallen)
– Kantinepersoneel (voor dinsdagavond, donderdagavond, zaterdag en zondag)
– Inkoop en aansturing kantinepersoneel (inkoop kantine, inplannen en aansturen kantinepersoneel)

VV Stokkum is een leuke, gezellige en sportieve vereniging met enthousiaste leden en vrijwilligers. Wil jij hier ook graag bijhoren? We kunnen jouw hulp goed gebruiken, want vele handen maken licht werk!

Heb je interesse of vragen over bovengenoemde taken, aarzel dan niet en neem contact op met onze voorzitter Niels Scheers (06-48372736).